Selecteer een pagina

Groeimelk of geen groeimelk: is dat de enige vraag?

Deze blog is momenteel offline.

In ons nieuwe boek “Eet als een expert – mini” vind je uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde informatie over melk tussen 1 en 2 jaar, inclusief een tool om te beslissen welke melk het beste past bij jouw situatie.

 

Cursus Meer rust aan tafel

Boek

Eet als een expert – mini

Eet als een expert mini neemt je mee voorbij de mythes, hypes en zwart-wit stellingen. Dankzij genuanceerde, wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tips kan je vol vertrouwen je kindje voeden, op een manier die past bij jouw gezin. Voor iedere nieuwe fase in het leven van je kindje vind je heerlijke (en eenvoudige!) recepten, aangepast aan het leven van jonge ouders.

Natuurlijk wil je het beste voor je kind. Maar soms komt er zoveel info op je af dat het moeilijk is door het bos van voedingsadviezen de bomen nog te zien. Daarom wil ik je graag betrouwbare informatie en inzichten geven. Zo kan jij vol vertrouwen je kind voeden. Meer over Op de groei »