fbpx

Soja en tarwevrije speculaaspasta

Af en toe lig er wel eens een zoete boterham op mijn bord. In deze speculaaspasta zijn de twee basis ingrediënten cashewnoten en speculaaskruiden. Het is dus eigenlijk een notenpasta met een speculaassmaakje en van nature vrij van tarwe en soja. De ahornsiroop maakt het een zoet broodbeleg maar is natuurlijk optioneel.


Wat heb je nodig?

1 kop cashewnoten (120g)

2 el plantaardige yoghurt

3 el ahornsiroop

1 koffielepel speculaaskruiden

snuifje zeezout

Hoe maak je het?

  • Doe de cashewnoten in een blender en maal ze volledig fijn.
  • Voeg de yoghurt, ahornsiroop, speculaaskruiden en een snuifje zeezout toe en mix opnieuw tot een smeuïge speculaaspasta.

Wil je graag eens overleggen over je voeding en klachten bij je baby? Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden.

Rolinde en Hylke

We begrijpen dat jij voor je kind het beste wil, maar dat je soms door het bos van voedingsadviezen de bomen niet meer ziet. Daarom willen wij je graag betrouwbaar advies geven en indien nodig, begeleiding op maat. Zo kan jij vol vertrouwen jouw kind(eren) voeden. Meer over ons »

Tips voor de boterham

Een koemelkvrije sinterklaas

Speciaal voor jou maakten we een lijst met koemelkvrij sinterklaas snoepgoed. Laat je e-mailadres achter en de lijst komt meteen in je inbox!