Afspraken

Ben je op zoek naar betrouwbaar voedingsadvies en begeleiding op maat voor kinderen van 0 tot 6 jaar? Wil je het verhaal van je kind graag individueel bespreken en van daaruit op zoek gaan naar oplossingen?

Werkwijze

Tijdens de eerste consultatie gaan we wat dieper in op je hulpvraag. Welk probleem is er? Wat is de achtergrond? Welke uitkomst verwacht je? Waar kan ik mee helpen? Je krijgt al meteen zoveel mogelijke concreet advies en tips mee om aan de slag te kunnen.

Tijdens een eventueel volgend gesprek wordt het opgestelde voedingsadvies geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Ik luister vooral naar je ervaringen, vragen en opmerkingen.

Aarzel niet om je baby, peuter of kleuter mee te nemen op consultatie. Er is zelfs een speelhoekje voorzien. Het is voor het gesprek echter niet altijd noodzakelijk dat je kind mee komt.

Op de groei afspraken

Prijzen

Intakegesprek*
60min directe tijd + indirecte tijd

€75

Lang vervolgconsult
60min directe tijd + indirecte tijd

€60

Vervolgconsult
30min directe tijd + indirecte tijd

€40

*Blijkt dat het intake gesprek slechts een half uur duurt (bv. bij één duidelijk afgelijnde vraag) wordt er 60€ aangerekend.

Directe tijd is de tijd dat we rechtstreeks in contact zijn met elkaar. Indirecte tijd is het werk achter de schermen: aanmaken van dossier, uitwerken van adviezen en berekeningen, rapportage aan (huis)arts of vroedvrouw,…

Annulaties

Uit respect voor andere cliënten en onze tijd, vragen we consultaties die niet kunnen doorgaan 48u op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Gebeurt dit niet of niet tijdig, dan wordt deze consultatie in rekening gebracht. Door het vastleggen van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Online consultatie

Heb je weinig tijd?
Blijf je liever thuis bij je kind(eren)?
Woon je te ver van de praktijklocatie af?

Dan is een online consult misschien iets voor jou!

Voor online consults gelden dezelfde tarieven als voor een bezoek aan de praktijk. We kunnen elkaar spreken via de telefoon (jij belt mij) of online videobellen, op een afgesproken moment.

 

Door de verstrengde Coronamaatregelen geven we momenteel de voorkeuer aan online consultaties wanneer live contact in de praktijk niet noodzakelijk is.

Op de groei afspraken

Mee nemen op consultatie

  • Een eventuele verwijsbrief
  • Laboresultaten
  • Boekje van Kind & Gezin
  • Informatie over eventuele voedingssupplementen of medicatie die je neemt

Terugbetaling ziekenfonds

We zijn door het RIZIV erkend als diëtist. Informatie en voorwaarden over de terugbetaling van dieetadvies vind je op de website van je mutualiteit.

Over Op de groei

We begrijpen dat jij voor je kind het beste wil, maar dat je soms door het bos van voedingsadviezen de bomen niet meer ziet. Daarom willen wij je graag betrouwbaar advies geven en indien begeleiding op maat. Zo kan jij vol vertrouwen je kind voeden.

Op de groei Rolinde & Hylke

Zelf aan de slag

Onze online superpraktische, doe-het-zelf cursussen zitten boordevol met tips en opdrachten om even stil te staan bij je eigen gezin. We helpen je met een resultaat dat een blijvende basis is voor de rest van het leven van je kind!