Mijn boeken

Mijn eerste boek – Blij koemelkvrij – verscheen eind 2018. Sinds toen rolden er nog een aantal boeken uit mijn handen. Steeds met een fijne combinatie van wetenschappelijke onderbouwing en praktische tips.

Cursus baby's eten zelf

Eet als een expert – mini

Eet als een expert – mini” (2022) neemt je mee voorbij de mythes, hypes en zwart-wit stellingen over starten met vaste voeding, de eerste maanden melkvoeding en voeding voor peuters. Dankzij genuanceerde, wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tips kan je vol vertrouwen je kindje voeden, op een manier die past bij jouw gezin.

Voor iedere nieuwe fase in het leven van je kindje vind je heerlijke (en eenvoudige!) recepten, aangepast aan het leven van jonge ouders.

Auteurs: Prof. Dr. Eline Tommelein & Dr. Rolinde Demeyer i.s.m. I am a foodie

Blij koemelkvrij

Blij koemelkvrij

Ik schreef “Blij koemelkvrij” (boek en e-book) om ouders van baby’s, peuters en kleuters met een koemelkallergie op weg te helpen met alle informatie gebundeld in één vlot leesbaar boek. Het bevat zowel wetenschappelijke informatie als heel praktische tips om tot een veilig en volwaardig koemelkvrij dieet te komen.

Herziene uitgave (2021)

van melk naar vaste voeding

Van melk naar vaste voeding

In Van melk naar vaste voeding (2020) bundelde ik samen met Eline Tommelein wetenschappelijke inzichten over vaste voeding in de eerste levensjaren in een behapbaar boek. Het is in de eerste plaats geschreven voor zorgverleners maar is zeker ook een meerwaarde voor ouders die graag diepgaandere kennis hebben over het hoe en waarom van vaste voeding vanaf 6 maanden tot 2 jaar.

Online aanbod

Via deze knop vind je mijn online cursussen, memberships en webinars. Steeds boordevol met tips en info om even stil te staan bij je eigen gezin. Geen rigide schema’s, maar altijd vertrekkend vanuit rust, vertrouwen en verbinding.