fbpx

Cursussen

Onze online superpraktische, doe-het-zelf cursussen zitten boordevol met tips en opdrachten om even stil te staan bij je eigen gezin. Geen rigide schema’s, maar altijd vertrekkend vanuit rust, vertrouwen en verbinding.

Cursus baby's eten zelf
Online cursus

Baby’s eten zelf

Hoe heerlijk is het om te zien hoe je baby een hele nieuwe wereld ontdekt: De wereld van eten. Zoveel smaken, zoveel geuren, kleuren en texturen. En hij kan het helemaal zelf! Eerst met de handjes, en daarna met een vorkje of lepeltje.

Je kent misschien de termen Baby-Led Weaning, Rapleymethode of Kleintjesmethode? Allemaal hebben ze één ding gemeen: Je baby zélf laten eten vanaf de eerste hapjes, samen met de rest van het gezin.

Online cursus

SOS Koemelkallergie

Je gaat beginnen aan een koemelkvrij dieet voor je kindje. Geef je borstvoeding aan je kindje, dan ga je misschien zelf op dieet. Of als je kindje al iets groter is en zelf eet, zal er ook een invloed zijn op zijn of haar eten.

Maar hoe begin je hier nu aan? In onze praktijk begeleiden we al jarenlang ouders van jonge kinderen met allergieën. Met deze cursus maken we je wegwijs in het aanbod van koemelkvrije producten.

koemelkallergie
Cursus Meer rust aan tafel
Online cursus

Meer rust aan tafel

Hoe heerlijk is het om gewoon gezellig aan tafel te zitten met je kroost. Ze te zien genieten van hun eten, zonder stress, zonder strijd, zonder zorgen.

Wat als je ontspannen aan tafel kan zitten en vertrouwen dat je kind eet wat hij nodig heeft en er ook van geniet?

In deze cursus gaan we samen stap voor stap op zoek naar wat werkt voor jouw kind en jouw gezin.

De basis? Vertrouwen, verbinding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Voedingsadvies op maat?

Ben je op zoek naar betrouwbaar voedingsadvies en begeleiding op maat? Wil je het verhaal van je kind graag individueel bespreken en van daaruit op zoek gaan naar oplossingen?