Selecteer een pagina

Cursussen

De online superpraktische cursussen zitten boordevol met tips en info om even stil te staan bij je eigen gezin. Geen rigide schema’s, maar altijd vertrekkend vanuit rust, vertrouwen en verbinding.

Rolinde Op de groei

Webinars

Meer rust aan tafel

Wat als je ontspannen aan tafel kan zitten en erop kan vertrouwen dat je kind echt eet wat het nodig heeft? Wat als je je bezorgdheden rond selectief eten kan loslaten en volop kan genieten van jullie tijd samen aan tafel?

In deze interactieve webinars gaan we telkens op zoek naar het antwoord op een concrete vraag. Je kan ieder webinar apart aankopen, ook wanneer je niet was ingeschreven op een vorige editie. Daarbij is de basis van ieder webinar hetzelfde: We bouwen het webinar op vertrouwen, op verbinding en op de nieuwste wetenschappelijke inzichten

Cursus baby's eten zelf

Online cursus

Baby’s eten zelf

Hoe heerlijk is het om samen te genieten van eten. Om te vertrouwen op de kracht van je baby.

Je kent misschien de termen Baby-Led Weaning, Rapleymethode of Kleintjesmethode? Allemaal hebben ze één ding gemeen: Je baby zélf laten eten vanaf de eerste hapjes, samen met de rest van het gezin.

Cursus Meer rust aan tafel

Binnenkort

Intuïtief eten met kinderen

Wil jij je kind(eren) graag dieetvrij en gewichtsneutraal opvoeden zodat ze in hun eigen kracht leren staan en een goed lichaamsbeeld ontwikkelen?

Zet jezelf op de wachtlijst & we houden je als eerste op de hoogte!

Cursus in samenwerking met Celien Rombouts aka ‘Healthy Habits Celien’