Disclaimer

Rechten

Niets uit deze website mag worden overgenomen, geheel of gedeeltelijk, zonder mijn expliciete toestemming. De gepubliceerde media mogen niet worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of verdeeld, ook niet via een eigen netwerk. Het is niet toegestaan artikels en of beeldmateriaal te kopiëren en op andere websites of magazines te gebruiken. Al het gepubliceerde materiaal is beschermd onder het auteursrecht en eigendom van Rolinde Demeyer.

Toestemming

Bij het verwijzen naar materiaal van deze website dient een duidelijke bronverwijzing vermeld te worden. Zou je graag iets van Op de Groei publiceren in je krant, magazine of website? Gelieve contact op te nemen via info@opdegroei.be

Gebruik van informatie

De informatie op deze website is louter informatief en mag niet als adviserend worden aanzien. De teksten zijn geen vervanging van het professionele advies van je behandelende arts of andere zorgverlener. Ik ben niet aansprakelijk voor schade of letsel ten gevolge van gebruik van de informatie op deze site. Als je graag individueel voedingsadvies wil, mag je altijd een afspraak maken via http://opdegroei.nutriportal.eu .

Ondanks de zorg die ik besteed aan de informatie die op deze site verschijnt kan deze soms toch onvolledig of incorrect zijn. Laat het mij zeker weten als je een foutje zou zien.

Affiliate links

Sommige links naar producten op deze blog zijn affiliate links. Dit wil zeggen dat ik een kleine commissie ontvang als je iets koopt via zo’n affiliate link. Er zal voor jou geen meerkost verbonden zijn bij de aankoop. Ik link enkel naar producten waar ik zelf achter sta. Deze links worden naar eigen discretie in de teksten gebruikt.