Selecteer een pagina

Meer rust aan tafel

Unieke webinars, gebouwd op vertrouwen, op verbinding en op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Voor meer rust aan tafel.

Hoe heerlijk is het om gewoon gezellig aan tafel te zitten met je kroost, hen te zien eten en dit zonder stress, zonder strijd, zonder zorgen. Wat als je ontspannen aan tafel kan zitten en erop kan vertrouwen dat je kind echt eet wat het nodig heeft? Wat als je je bezorgdheden rond selectief eten kan loslaten en volop kan genieten van jullie tijd samen aan tafel?

In deze interactieve webinars gaan we telkens op zoek naar het antwoord op een concrete vraag waar je als ouder mee worstelt. Je kan ieder webinar apart volgen, ook wanneer je niet was ingeschreven op een vorige editie.

Daarbij is de basis van ieder webinar hetzelfde: We bouwen het webinar op vertrouwen, op verbinding en op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Bovendien is elk webinar zowel qua tijdsbesteding als qua prijs laagdrempelig, zodat het toegankelijk blijft voor iedere ouder die op zoek is naar meer rust en plezier aan tafel.

 

Planning:

14 september ’23: Help mijn kind eet niet gevarieerd   Heb je dit webinar gemist? Klik hier voor de opname.

14 maart ’24: Waar ligt de grens tussen pushen en stimuleren?

 

Wat vinden deelnemers van Rolindes aanpak en aanbod?

Honderden ouders volgden het principe van Meer rust aan tafel en merkten écht verschil. Ik neem jou ook graag mee onderweg.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Heel erg bedankt voor het ontzettend boeiende, duidelijk uitgelegd webinar. De opbouw zat goed in elkaar, eenvoudig, to the point uitleg met enkele concrete voorbeelden. Ik ben bovenal ontzettend gerustgesteld!”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hoewel ik het eetgedrag van onze dochter altijd probeerde relativeren en vertrouwen te houden, merkte ik toch dat het altijd bleef knagen. Dat knagende gevoel is nu weg. Ik gun iedere ouder de inzichten die jij deelt. Dit is zulke belangrijke informatie. En de wijze waarop je het deelt is zo helder en prettig. “

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik ben echt zo positief verrast dat ik al op korte tijd zoveel verandering gemerkt heb bij mijn zoon. Ook al zullen er dagen zijn dat het weer even een stapje terug is, het feit dat ik nu een houvast heb, geeft me vertrouwen dat ik dit in de praktijk ga kunnen blijven toepassen.

Ik apprecieer enorm hoe open, eerlijk en zelfs kwetsbaar je zelf was tijdens je video’s. Dat voelt als een enorme steun. Ik vind ook dat je echt merkt dat je informatie onderbouwd is en je voelt dat er tijd ingestoken is om een bepaald bericht mee te delen, of een bepaalde ’theorie’ uit te leggen. Ik vind je ook echt een heel fijne, warme persoon. Een dikke merci.”

Hey, ik ben Rolinde

Kinderdiëtist, wetenschapper, mama van drie jonge kinderen,… Maar vooral een vrouw met een missie: Ik wil je graag bakken vertrouwen geven rond het eten van je kinderen.

Ik sta voor wetenschappelijk onderbouwde informatie, altijd genuanceerd en overgoten met een belangrijke portie mildheid. Voor dogma’s, strikte schema’s en wijzende vingertjes hoef je hier niet te zijn.

Ik help je graag om je kind te begrijpen en van daaruit stap voor stap te werken naar rust en vertrouwen.

 

rolinde demeyer

Praktisch

Prijs

Standaard tarief: 49€ (incl BTW) voor het live webinar met mogelijkheid tot vragen stellen.

Er is een beperkt aantal plaatsen aan 19€ (incl BTW) voor wie het financieel moeilijk heeft. Ik vertrouw op je eigen inschatting en eerlijkheid naar jezelf, naar andere deelnemers en naar mij toe, of dit voor jou van toepassing is. 

Wat krijg je?

1 u webinar + een half uur voor vragen + een digitaal werkboek om te bewaren en stil te staan bij je eigen unieke situatie

Wanneer?

Op dit moment is er geen nieuwe live webinar gepland. Je kan wel de opname van “Help, mijn kind eet niet gevarieerd” aanschaffen. Klik hier

Voor wie zijn deze webinars?

Deze webinars zijn bedoeld voor ouders van kinderen vanaf 1-1,5 jaar én voor ouders van een baby’tje die al wat vooruit willen kijken. De webinars gaan niet over selectief eten bij baby’s (jonger dan 1 jaar).

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je op dit moment niet inschrijven voor een live webinar, wel voor de opname van “Help, mijn kind eet niet gevarieerd“. Als je je op de mailinglijst zet, krijg je een seintje wanneer de inschrijvingen voor een nieuw live webinar weer openen.