Selecteer een pagina

Webinar 23 maart:

Help, mijn kind eet niet gevarieerd

Uniek webinar, gebouwd op vertrouwen, op verbinding en op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Voor meer rust aan tafel.

Cursus Meer rust aan tafel

We horen zo vaak hoe belangrijk het is dat onze kinderen gezond en gevarieerd eten, maar wat betekent dat dan precies en wat wordt er bedoeld met gevarieerd? Is elke dag een grote portie groenten eten realistisch voor een kind, en zelfs nodig? En is het OK dat je kind elke dag dezelfde ontbijtgranen wil? Of ‘s avonds alleen de aardappelen of pasta wil eten? 

Er komt zoveel informatie over gebalanceerde voeding op ons af via zoveel kanalen dat het niet abnormaal is dat het je gaat duizelen. Dat je niet meer weet welke en hoeveel voeding nu genoeg, te veel of te weinig is voor je kind. 

Met het webinar “Help, mijn kind eet niet gevarieerd!” wil ik graag meer helderheid scheppen in de chaos aan informatie die ons vaak lijkt te overvallen en doet twijfelen.

Aan de hand van de volgende vragen, die je als ouder misschien wel zal herkennen, creëren we die helderheid, meer rust én meer vertrouwen:

 • Hoe kan je weten of je kind al dan niet gevarieerd genoeg eet?
 • Hoe ziet die ‘voldoende variatie’ er dan uit?
 • Wat heeft je kind écht nodig qua voeding?
 • Wanneer eet je kind effectief niet voldoende gevarieerd? 
 • Wat zijn dan de alarmbellen? 
 • Welke actie is er dan nodig?
 • Wat kan je als ouder zelf doen om de variatie voor jouw unieke (!) kind zo groot mogelijk te maken?

        

       Na dit webinar

       • Weet je hoe een “gevarieerd genoeg” eetpatroon eruit ziet
       • Heb je een beter zicht welke voeding echt van belang is
       • Ken je de stappen die je eerst onderneemt als er een tekort aan voedingsstoffen blijkt
       • Weet je wat je als ouder zelf kan doen om op lange termijn tot een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon te komen voor jouw kind.

          

         In dit webinar is er ook ruimte voor jouw vragen rond dit topic.
         Ik maak er graag ruimte en tijd voor gedurende het laatste halfuur van het webinar. Op vragen over sterk persoonlijke  situaties zal ik tijdens het webinar geen antwoord kunnen bieden, omdat daarvoor ruimte en tijd te beperkt zijn.

         Je kan me jouw vragen bij inschrijving ook  schriftelijk bezorgen (tot 17/3). Ik neem deze vragen waar mogelijk mee in de voorbereiding van het webinar en probeer op die manier de inhoud van het webinar nog meer af te stemmen op jouw specifieke vragen.

         Opgelet: dit is een live webinar. Het wordt de eerstvolgende maanden niet opnieuw gegeven en de opname ervan zal dus als zodanig in de toekomst ook niet standaard aangekocht kunnen worden.

          

           Wat vinden deelnemers van Rolindes aanpak en aanbod?

           Honderden ouders volgden het principe van Meer rust aan tafel en merkten écht verschil. Ik neem jou ook graag mee onderweg.

           Bedankt voor de cursus, ik leerde heel veel en we hebben er vertrouwen door gekregen. We zullen ook wat meer stilstaan bij onze eigen omgang met eten en voeding!

           Ik wil je heel erg bedanken voor alle tijd en moeite die je in deze cursus hebt gestopt. Je bent een heel inspirerend iemand die zonder oordelen communiceert en dat vind ik prachtig. Ik heb alleszins heel veel bijgeleerd!

           Ik ben echt zo positief verrast dat ik al op korte tijd zoveel verandering gemerkt heb bij mijn zoon. Ook al zullen er dagen zijn dat het weer even een stapje terug is, het feit dat ik nu een houvast heb, geeft me vertrouwen dat ik dit in de praktijk ga kunnen blijven toepassen.

           Ik apprecieer enorm hoe open, eerlijk en zelfs kwetsbaar je zelf was tijdens je video’s. Dat voelt als een enorme steun. Ik vind ook dat je echt merkt dat je informatie onderbouwd is en je voelt dat er tijd ingestoken is om een bepaald bericht mee te delen, of een bepaalde ’theorie’ uit te leggen. Ik vind je ook echt een heel fijne, warme persoon. Een dikke merci.

           Hey, ik ben Rolinde

           Kinderdiëtist, wetenschapper, mama van drie jonge kinderen,… Maar vooral een vrouw met een missie: Ik wil je graag bakken vertrouwen geven rond het eten van je kinderen.

           Ik sta voor wetenschappelijk onderbouwde informatie, altijd genuanceerd en overgoten met een belangrijke portie mildheid. Voor dogma’s, strikte schema’s en wijzende vingertjes hoef je hier niet te zijn.

           Ik help je graag om je kind te begrijpen en van daaruit stap voor stap te werken naar rust en vertrouwen.

            

           rolinde demeyer

           Praktisch

           Prijs

           Standaard tarief: 49€ (incl BTW)

           Er is een beperkt aantal plaatsen aan 19€ (incl BTW) voor wie het financieel moeilijk heeft. Ik vertrouw op je eigen inschatting en eerlijkheid naar jezelf, naar andere deelnemers en naar mij toe, of dit voor jou van toepassing is. Onderaan vind je een knop naar het verlaagd tarief.

           Wat krijg je?

           1 u webinar + een half uur voor vragen + een digitaal werkboek om te bewaren en stil te staan bij je eigen unieke situatie

           Wanneer?

           Live webinar op donderdag 23 maart 20u-21u30. De replay blijft 2 weken beschikbaar.

           Voor wie is dit webinar?

           Dit webinar is bedoeld voor ouders van kinderen vanaf 1-1,5 jaar én voor ouders van een baby’tje die al wat vooruit willen kijken. Het webinar gaat niet over (gevarieerde) voeding of selectief eten bij baby’s (jonger dan 1 jaar).

           Hoe kan ik me inschrijven?

           Druk op de roze knop hieronder en je kan je meteen inschrijven.

            

           Na inschrijving en vóór aanvang van het webinar ontvang je een deelname link om in te loggen.

           Er is een beperkt aantal plaatsen aan 19€ (incl BTW) voor wie het financieel moeilijk heeft. Ik vertrouw op je eigen inschatting en eerlijkheid naar jezelf, naar andere deelnemers en naar mij toe, of dit voor jou van toepassing is.