Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Eén-op-één consultaties

Kan ik een afspraak in de praktijk maken?

Individuele consultaties zijn niet meer mogelijk bij Op de groei.

Lezingen

Ik wil je graag uitnodigen als spreker

Superfijn dat je aan me denkt als spreker voor je event of voor je groep! Ik geef graag live interactieve lezingen of bijscholingen. Meer informatie vind je op deze pagina.

Online cursussen

Ik kocht een online cursus, maar vind hem niet meer terug.

De cursus “Baby’s eten zelf” vind je terug op het leerplatform van Op de groei: Klik hier

Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je hebt ingeschreven. Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen op het platform.

Je toegang tot “Baby’s eten zelf” vervalt na 1 jaar, zoals aangegeven bij inschrijving. Twee weken voor je toegang vervalt, krijg je een e-mail om je hieraan te herinneren. In deze e-mail vind je ook een korting als je een extra jaar toegang wil. Heb je deze mail niet gehad? Check dan zeker even je spam. Vind je de mail daar niet ? Neem dan even contact op via info@opdegroei.be 

FFF vind je terug op het gedeelde leerplatform van Op de groei en Healthy Habits Celien: Klik hier

 

Ik ben op zoek naar meer rust aan tafel. Wanneer kan ik me opnieuw inschrijven voor deze cursus?

 Ik heb ervoor gekozen om te werken met laagdrempelige webinars waarbij telkens 1 concrete vraag in de diepte wordt beantwoord. Klik hier voor meer info over de webinars.

Studenten

Ik wil graag stage lopen bij Op de groei

Ben je op zoek naar een stageplaats om consultaties mee te volgen? Daar kan ik je jammer genoeg niet mee helpen omdat er geen consultaties meer zijn bij Op de groei.

Ben je op zoek naar een begeleider voor je eindwerk? Zoek je een expert om te interviewen voor je schooltaak?

Sorry, ik krijg ontzettend vaak deze vragen, maar heb de tijd en ruimte niet om je hiermee verder te helpen.

Andere

Ik zoek een specifieke blog

Rechts bovenaan zie je een vergrootglas. Met deze zoekfunctie kan je de databank van blogs doorzoeken met een trefwoord (bijvoorbeeld ‘rapley’).

Meteen aan de slag

Via deze knop vind je mijn online cursussen, memberships en webinars. Steeds boordevol met tips en info om even stil te staan bij je eigen gezin. Geen rigide schema’s, maar altijd vertrekkend vanuit rust, vertrouwen en verbinding.