“Allee kom, proef gewoon”

Je kind weigert broccoli te proeven. Wat je ook zegt of doet, het blijft een “nee”. Sterker nog, dat bord wordt liefst zo ver mogelijk weg gezwierd. Je dringt aan, want ja, groenten zijn wel belangrijk om groot en sterk te worden, toch? Maar het is en blijft een keiharde nee.

Waarom? Wat is het probleem? Waarom zoveel drama over een stomme broccoli?

Stel je voor… Je bent op bezoek bij vrienden en krijgt een bordje, rijkelijk gevuld met deze sappige wormen. Zin in? Sommigen proeven misschien zonder verpinken. Jij ook? Hapje? Allee kom, proef gewoon. Zo’n worm zit boordevol gezonde voedingsstoffen! Nee? ….

Voel je het? De weerstand? Die angst voor het onbekende?

👉Dit.is.wat.je.kind.ook.voelt.

Je kind dóet niet moeilijk. Je kind heeft het moeilijk.

Zie je hoe pushen het niet makkelijker maakt?

Je kind begrijpen, dat is stap 1. Als je je kind begrijpt, wordt het makkelijker om te reageren op een manier die meer helpend is.

Vertrouwen, verbinding, rust.

Jij& je kind als team, samen op pad.

Stap voor stap.

Rolinde Op de groei

Webinars

Meer rust aan tafel

Hoe heerlijk is het om gewoon gezellig aan tafel te zitten met je kroost, ze te zien genieten van hun eten, zonder stress, zonder strijd, zonder zorgen. Wat als je ontspannen aan tafel kan zitten en vertrouwen dat je kind eet wat hij nodig heeft?

Natuurlijk wil je het beste voor je kind. Maar soms komt er zoveel info op je af dat het moeilijk is door het bos van voedingsadviezen de bomen nog te zien. Daarom wil ik je graag betrouwbare informatie en inzichten geven. Zo kan jij vol vertrouwen je kind voeden. Meer over Op de groei »